Godmorgon världen

Eller godnatt! Känner mig som en urvriden trasa… stressad varje morgon (inte mkt att göra åt dock), allt som ska fixas, packas, kläs på, lappar som ska in (alltid i sista minuten så klart), hinna till jobbet i tid.. Tänkte på en sak, att de som inte har barn kan ställa klockan på morgon, gå upp och klä på sig och sen är det bara att åka till jobbet. Klart!
Föräldrar som kommer in till jobbet på morgonen har oftast haft ett antal duster med sitt/sina barn om klädesval, frukostval, inte-vilja-klä-på-sig-tjafs, bytt flera blöjor, klätt på ytterkläder så att barnen ser ut som uppstoppade mumier, skjutsat till dagis, skjutsat till skola och däremellan ska man hinna klä på sig själv och komma ihåg som ska med… och sen bara få sätta sig i bilen och inse att det inte är många minuter kvar tills man ska vara på jobbet.

Kanske inte konstigt att jag är trött. För det ovanstående är taget från min egna vardag, varje dag. Jag är så trött. Trasa. Golvmopp som stoppats ner i hinken och vridits om ordentligt. Längtar till denna helg enormt mycket. Har en önskan om att få en sovmorgon. Problemet brukar dock vara att jag inte kan sova längre än till 7-8. Fast, det är ju sovmorgon i vårt hus…

Tips på saker som gör mig pigg mottages tacksamt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *