Brrr!

Huja, det är kallt idag. Jag fryser, DÅ är det kallt. Jag är en riktig varmblodare och mina barn har ärvt det från mig, mannen däremot… där snackar vi huttergubbe! Han fryser ofta, sover alltid med nåt plagg på sig.. på vintern är det båda tröja och långkallingar som gäller under duntäcket. Själv sover jag i det gud gav mig. Spelar ingen roll hur kallt det är ute.
Enda gången jag möjligen kan sova med kläder på är när jag är sjuk och febrig.
Hur sover ni?

Idag är det torsdag, snart helg! Längtar så mycket efter mina stora barn.
Hann träffa de imorse en snabbis på förskolan, det betyder så mycket med den där minuten som man kan hinna kramas lite på.
På lördag har jag planerat att vi ska åka till Stockholm och gå på Vasamuseet.
Tror ni vi kommer vara ensamma där?
Det tror inte jag… och jag som har så svårt för stora folksamlingar på trånga utrymmen.. men det är för barnens skull! Melwin blev överlycklig när jag berättade att vi skulle dit (egentligen ska man aldrig berätta i förväg tycker jag, skulle något hända så blir det bara besvikelse, men å andra sidan; berättar jag så kan jag inte strunta i det sen. Bara att åka!).

Nu tänker jag gå och ta mig lite kaffe och ost!
Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *