Torsdag men ändå lite fredag..

Jajjamensan, idag har jag fredag fastän det är torsdag! Dagis är stängt imorgon så jag är hemma med alla barn, får passa på att mysa ordentligt innan de ska till fart sin på eftermiddagen. Melle och Naomi längtar så till imorgon, då kommer nämligen deras farmor och farfar för att hälsa på några dagar.

…….

Sådär, var tvungen att åka och handla! Absolut underbart väder ute, gråter inte direkt.. lunch alldeles snart så då går jag ut igen! Funderar på att ta en sväng till Erikshjälpen och kolla om det finns något skoj :-) Lite kattmat står även på inhandlingslistan. Just ja, katterna! Sibylla och Daisy som även går under namnen Dusty, Doris, Smulan, Skrutten… med andra ord det namn som kommer ut först… :-/ Fan, är så snurrig när det kommer till namn. Den enda namnet som jag oftast får till rätt är nog Keckes, annars är det en jäkla karusell alltså. Som igår när jag skulle hämta tjejerna på dagis, hade Melwin med mig… vi ska gå ut och det är lite småtjaffsigt så jag säger: Melwin, kan du ta Minya (ska vara Naomi), Naomi (ska vara Minya) kom nu, Minya (ska vara Melwin) kan du ta med dig LILLASYSTER! Inte undra på att barnen är lika snurriga!

Åter till katterna! Vilka gofisar det är! Busiga som kattungar ska vara.. är en kruka fattigare och två lampor trasigare.. men söta som socker är de 😀 Ska lägga upp en bild så snart jag kommer ihåg!

Nu är det dags att börja plocka ihop lite inför lunchen, ha en underbar dag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *