Tisdag och finbesök på jobbet

Tjenahallå!

Tisdag igen vilket innebär att måndagen är över och det är alltid positivt :-)
Har precis ätit lunch med två finfina jobbarkompisar, C och S. S är mammaledig för tillfället så det var riktigt trevligt att träffa henne idag! Annars är det mest jobb… helgen gick fort som vanligt. Minya har varit sjuk, de där attans gaddarna som ställer till det för henne. Varenda tand reagerar hon på! Det är feber, oroliga nätter, halvtaskig mage, allmänt gnällig och trött. Pluttan :-(

Nåväl, idag är skruttan på dagis (jag vet att det heter förskola, men jag tillhör den generationen som säger dagis). Hon såg riktigt glad ut när jag lämnade henne imorse, otroligt skönt att se. Med tanke på att hon gallskrek och grät den första månaden så är det en fröjd att se henne springa fram till sin fröken (jag vet, pedagog) och ge henne en stor kram på morgonen, sen vinkar hon till mig och säger ”Hej daa”.
Det värmer mitt hjärta.

Tisdag ja… snart torsdag med andra ord. Då kommer mina andra skruttar hem, en dag tidigare än vanligt! Längtar efter dem, samma sak alla veckor jag är ifrån dem. Visst kan det ibland vara skönt att ha bara ett barn att natta osv, men känslan av att ha huset fullt med liv… älskar den känslan <3

Vad gör alla ni andra?
Tränar? Pluggar? Jobbar?

Lämna gärna ett avtryck :)

2 thoughts on “Tisdag och finbesök på jobbet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *