Tisdag och fasta!

Yes, idag är det fasta som gäller. Kaffe har druckits x 2. Nu väntar jag på att klockan ska bli 11:30 så jag får ta min shake. Kanske en banan också, får se hur mätt jag blir av shaken först.

Idag hade jag gått ner ytterligare 0,2 kg, trodde jag hade ätit mer igår men när jag räknade efter så var det bara ca 1200 kcal. Sweet!
Idag blir det 500 av den varan.
Måste komma på någon bra middag till kvällen, något som jag kan vara utan :-) De dagar jag fastar brukar jag se till att göra mat som inte är någon av mina favoriter, man får ju inte vara dum :-) Korv och potatis eller nåt sånt får det bli!

Annars då!? Inskolningarna är över. Naomi grät krokodiltårar imorse… ikapp med sin syster… Fan vad det är jobbigt att lämna barnen när de är så ledsna. Och jag absolut hatar att behöva stressa därifrån. Melwin ska lämnas han med innan jag måste vara på jobbet. Får inte komma senare än 08:00:00 eftersom jag måste öppna växeln då. Just den stressen är vidrig. Önskar så att jag kunde stanna kvar med tjejerna en stund, inte behöva hasta iväg som en jäkla gasell.
Nåväl, vi får se hur länge jag klarar alla lämningar. Känner att det är lite övermäktigt att ha varenda lämning, varje dag, varje vecka. Året ut. Och nästa år. Och året därpå. Jag måste hitta ett jobb där arbetstiderna är lite annorlunda än det jag har idag.
Har du ett jobb ledigt till mig? Jag kan stå i kassa, har datavana, lär mig fort…

Nu ska jag börja förbereda min lunch, ringa mannen i mitt liv och sen bara vänta på att få gå ut en sväng.
So long!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *