In the middle of the week!

Wooopwoooop, det är onsdag! Halva jobbveckan gjord! Två dagar till sen får jag vara ”ledig” en hel vecka. Ledig kanske är fel ord, jag ska vara med Melwin på hans inskolning hela nästa vecka, men att slippa jobba känns gött…

Läste en av mina favoritbloggar Niiinis http://www.femme.se/niiinis/ imorse, hon skriver om hur hon vill börja ”boa”, höstboandet ni vet. När lyktorna kommer fram, lite murrigare, mysigare, filtar och grejer som åker fram. Jag trodde inte att jag hade börjat mitt boande ännu men igår sa Kecke en sak som fick mig att inse att jag har inte gjort annat sista veckan :-)
Han påpekade att vi har en helt ny hall, nytapetserad vägg i köket, jag kom hem med ny matta till vardagsrummet (inte för att den känns höstig, den är turkos/blå men ändock). Letar lampor till hallen för att lysa upp i mörkret som börjar tåga in sakta men säkert… Joråsåatte, boandet är igång mina vänner 😀

Nu är det fikadags, blir lite vatten för min del bara, inte hungrig eller sugen på något alls (man ba whaaaaaat happened Pillan?) Säger bara det: 5:2 is da thing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *