Ouch, min kropp!

Idag snackar vi träningsvärk de luxe! Inte beror det på att jag varit hurtig eller så, det kommer enbart från hallrenoveringen 🙂

ÄNTLIGEN! Det är så skönt att ha allt klart, det sista som ska göras är taklisterna men det hoppas jag att mannen fixar medans jag är på jobbet *blink blink*. Ska tapetsera en till vägg ikväll men med en helt annan tapet och i ett annat rum, tänkte att det är lika bra medans jag har geisten uppe 🙂

Just nu sitter jag på jobbet, väntar på att det är dags för lunch så jag får bege mig ut i den sköna luften! En promenad vore faktiskt inte helt tokigt.

Just ja, nu har det gått en vecka med 5:2. Fast det blev 4:3…
Åt lite lite godis i lördags, men desto mer ost. Herregud så gott det kan vara ibland! Kände att jag ville ta en fastedag efter det, sagt och gjort så gjorde jag det igår. Fyra dagar har jag legat runt 1500 kcal och 3 dagar max 500. Resultat?
Minus 1,9 kg och 3 cm runt midjan.
Sweet!
Nästa fastedag blir imorgon och sedan torsdag. Vem vet, jag kanske fortsätter med 4:3 också eller så varierar jag lite beroende på hur helgens intag sett ut. Det som känns bra och fungerar kör jag med.

Nu är det dags att ringa hem till gubben och mina barn, saknar de så det gör ont i hela kroppen.
Kram!

 

2 reaktioner på ”Ouch, min kropp!

    1. Tack! Vi är jättenöjda med hallen, inte våran stil egentligen men ibland ska man väl tänka utanför sin egen box 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *