Men hallå!

Ja, det var då inte igår jag skrev här men fick lite eld i baken då en kompis påpekade det igår 😉 Blev automatiskt mindre skrivet på bloggen när jag öppnade upp min facebook igen, det var ju inte alls meningen!

Nåja, tiden går och jag blir inte en dag äldre… ha, i wish!! Känner mig gammal och sliten, trött och gaggig… härligt va! 8 arbetsdagar kvar, sen är det semester. SOM jag behöver den! Hjärnan har loggat ut för länge sen så det är nog bra om dessa dagar går fort. Kallar folk för fel namn, plockar med mig tvålen från toaletten (räcker väl att tvätta händerna därinne kan man tycka..), ställer saker på fel ställe och väldigt mycket mer. Fan, värre än amningshjärna!

Den där kompisen som påpekade att jag inte bloggade nu frågade även hur det går med Viktklubb. Ja, vad säger man. Jag fortsätter i mina gamla vanor. Något jag är fruktansvärt ledsen för. Tror verkligen att KBT är det som behövs för att klara detta långsiktigt. Har även vart inne på GBP (operation). Tar hellre en operation, att inte kunna äta mycket och fett än att ha dessa troll i huvudet hela jävla tiden. Har ju en mamma och moster som gjort operation, så jag har sett att det kan fungera bra. Dock skulle jag behöva betala själv och 88 laxar är väl inget man hostar upp direkt. Och förstå detta rätt, jag vet att trollen inte försvinner bara för att någon skär lite i en, men kan man inte äta så kan man inte. Det känns bara så jäkla omöjligt, jag har kämpat med övervikt sen jag var 15 år… den är 17 år nu. Ska livet gå ut på att kämpa. Kämpa för kärlek? Ja. Kämpa för sina barn? Ja. Men att konstant kämpa mot sig själv, demoner i huvudet och allt vad det innebär? Nej. Varenda minut tänker jag på hur jag ser ut. Varje dag. Blir inte bättre om någon säger något heller. Jobbigt är vad det är. Viktväktarna i kombination med KBT, det kanske fungerar. Eller operation. Skulle aldrig tacka nej om jag blev erbjuden, det ska gudarna veta iaf. Skulle ta den chansen och vårda den väl.

Nog om det. Vad händer ute i stora världen då?

Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *