Ikväll

Ikväll är det dags. Jag ska ge mig ut i spåret hemma (om inte slutbesiktningen av badrummet drar ut på tiden alltför mycket dvs). Jag ska springa. Intervaller gå/springa. Vill lära mig och vill framför allt orka springa länge och fort :-)

Har du tränat något idag? Igår fick både jag och mannen oss en riktigt genomkörare av heeela kroppen! Inget snusk nu 😉 Vi har en totalrenovering av husvagn på gång och en trädgård som behöver mycket kärlek och omsorg. Igår arbetade vi skiten ur oss båda. Jag sov gott inatt kan jag lova :-)

Nu ska jag jobba och även peppa mig själv inför kvällens övningar (okej, här skulle jag hellre ha snusk än löpning iaf;-) )

 

One thought on “Ikväll

  1. Hur gick det i spåret? Jag springer oxå mellan stolparna längst vägen! Snart kanske man orkar springa hela vägen! Hoppas ni alla mår bra! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *