Sista April i Uppsala…

… och jag är inte en av dom som är på stan, åker forsränning, champagnegalopperar eller äter gröt och dricker champagne till frulle. Jag är en av dom som inte kommer bry mig speciellt mycket om att det faktiskt är sista april, jag kommer vara hemma och renovera husvagn och förhoppningsvis kunna påbörja storstädet hemma efter badrumsrenoveringen. Dammigt är bara förnamnet på hur det är hemma.. Visst skulle det varit skoj med nån bira på stan och lite grillning (fast grilla ska vi ju göra hemma ändå), men sen jag fick barn har jag blivit sketatråkig när det kommer till festande (på dagtid dessutom). Däremot skulle jag gärna gå ner och kolla på forsränningen med Melle och Naomi, jag kommer ihåg när jag själv var mindre och gick ner med mamma eller Johan på stan för att kolla in galningarna som frivilligt sätter sig på en målad frigolitbit, åker i fyrisån, ramlar i vattnet och skrattar… ska tillägga att det brukar vara runt max +10 grader (det har dock hänt att det mer eller mindre varit värmebölja sista april, men inget som hör vanligheterna till). Det är trots allt tradition i Uppsala med allt vad sista april innebär, nästa år kanske vi kan gå lite mer all in! Nu? Husvagnsrenovering som sagt.

Jadu, husvagnen. Vad ska man säga? Kecke tog bort ett fönster då han sett att det läckt in vatten där. Nu har det slutat med att vi fått köpa ny golvmatta till hela vagnen, nya reglar på några ställen och det måste målas om! Lite större projekt än vad som var tänkt från början, å andra sidan tycker jag det är skitkul att få måla och greja!! Vita väggar blir det, högblank svart köksdel, hoppas på nya gardiner. Hittade även lite turkos färg som blev över när jag målade Melwins rum… var kan jag använda den??? Det är det underbara med att ha en gammal husvagn som är cashad, man kan göra vad man vill i den, sätta sin egen prägel på vagnen. Älskar´t!!

Nu sitter jag mest och väntar på att få åka hem. Idag stänger jag växeln kl 12, så det blir bara halvdag och imorgon är det också ledigt 😀 Ska en snabbis till Bauhaus innan jag drar hemåt bara.

Hur ska du fira sista april???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *