Godmorgon vänner!

Det ä fredag! Hör ni det, vavavavava????!!! Freeeeedag 😀

Hur ska vi göra för att få en sån underbar fredag som möjligt nu då! Eftersom jag lämnar ifrån mig mina stora barn (alltid sorg i hjärtat) så måste jag hitta på något för att inte tänka så mkt på det. Älsklingen kom med en fråga igår, vet ni vad han sa?? Alltså, ta i trä och kors i arslet, han frågade om vi inte kunde åka till IKEA! What the heck! Vad har mannen tagit för starka preparat egentligen?!?!!? Men vem är jag att bromsa en sådan sak 😉 Nono, givetvis hakar jag på! Så det blir ikea efter jobbet, kanske in en snabbis på systemet för att inhandla lite vin och sen matdags! Vem vet, kanske slår på stort och orkar med en film ikväll (fast tror inte det egentligen, men hoppas kan man väl).

Apropå film, vi såg De fem legenderna i veckan och den kan jag rekommendera varmt! Fantastiskt underbar film för hela familjen! Jag grät till och med ett par gånger, de pratade så vackert om barn och miljöerna var sagolika. Se den om du inte redan gjort det!

Nu ska jag jobba på lite, fixa frulle här på jobbet (vilket ska bli högst intressant eftersom det är totalstopp i köksavloppet och hjälpen är på väg ”någon gång under dagen” :-/ Diskmaskin och allt blir stående. Kul….

Fredag vänner, det är fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *