What to write?

Sitter på jobbet, har det ganska lugnt just nu. Skulle behöva fixa och dona i köket men har en reparatör här just nu som lagar kaffemaskinen (förstår ni hur viktigt det är att kaffet finns tillhands på ett kontor, sjukt alltså!) så jag låter honom jobba ifred. Känner mig omotiverad idag, till det mesta. Är trött som en gnu, kan bero på att jag varit vaken sen 04… icke bra.

En och en halvtimme kvar, sen får jag åka hem till min hjärtan. Idag fick alla barnen vara hemma med Kecke på Melwins begäran :-) De har tydligen bakad chokladbollar också…. mmm, hoppas de har sparat en till mig! Längtar till helgen, då tänkte jag ta med mig mannen och minstingen (av enkla skäl kan inte stora barnen följa med, de är hos sin pappa då) på någon loppis eller second hand. Jag vill göra om hemma, så att det blir ett hem som passar oss. Både jag och mannen har ledsnat på allt ikea vi har. Jag har fått för mig att jag vill ha mera retrokänsla hemma. Gillar mkt från 70-talet, lampor och tyger mm. Jag vill ha ett ljust hem (Kecke kommer nog få lacka om hela köket till högblankt och vitt…) men ändå en varm och hemmatrevlig känsla. Så loppis i helgen it is :-)

Vad gör ni andra? Så tyst från er. Kanske inte ska förvänta mig en massa kommentarer när jag inte skriver så ofta, men ändock :)

Nåväl, nu är det dags för kökstjänsten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *