Uppe med tuppen… bara för att kunna duscha!

Jag har bästa knepet för att komma iväg till gymmet hur mycket man än INTE vill! Renovera badrummet vettja :-)
Igår kom byggjobbarna hem till oss och rev… det finns nada kvar. Vad betyder det? Att jag inte kan duscha hemma på ca 3 veckor. Vad betyder det? Jo, att jag måste ta mig till gymmet för att duscha. Fan, nu måste jag lixom dit!

Jag har ingen lust att träna just nu. Jo, möjligen hemma och promenera (även fast det aldrig blir av pga att jag är så slut när jag kommer hem). Har kollat in Lofsan en del och hon har ju flera videor med hemmaträning på sin Youtube-kanal. Hon är sådär hurtig och snygg som man bara kan önska att någon gång bli 😉
Vet inte hur jag ska göra när träningskortet löper ur, det är ca 2 månader kvar på det bara. Tycker tyvärr att gymmet börjar bli för trångt och skitigt. De tar in nya löpband tex, men den gamla (och trasiga) står kvar. Den är inträngd bland annat skrot och precis där man dessutom ligger och stretchar. När man väl ligger där bland alla maskiner (som dessutom är vända mot den som ligger och stretchar eller gör plankan osv) så ser man skiten och dammtussarna längs golvet. Har tänkt säga till men eftersom jag är där när det är personalfritt så lär jag nog skicka mail till de. Betalar man så jävla mycket pengar (2400:-/halvår) kan man väl kräva att det är fräscht??
Vet inte om jag köper kort på friskis eller något annat ställe eller om jag piskar mig själv till hemmaträning. Skulle ju föredra det sistnämnda då det tar minst tid från familjen!

Nåja, dagens träning är gjord. Det blev 35 minuter på bandet och plankar 2 x 30 sek. Liten nystart känns det som!

Ha en fantastisk onsdag alla fina människor där ute!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *