Okej då :-)

Så, nu finns mått och vikt inskrivet. Det var +0,3 denna vecka.. inte kul med plus men det är första gången på ganska många veckor så det är ju bara att räkna med att det kommer för eller senare… har ju inte heller ”skött” mig så bra som jag vet att jag kan. Nya tag nu! Sitter med min morgonshake och ska strax åka in till stan för lite shoppning av diverse saker. Har fått så in i helskottas ont i ena foten, trampdynan. Vet inte om det är liktorn (kan man inte hitta på nåt bättre namn, låter ju så jäkla snuskigt!), ska köpa såna plåster och hoppas att det hjälper för som det är nu kan jag bara sätta ner yttre delen av hälen i golvet… blir inte mycket träning eller promenader om det ska vara så!

Dags att fixa sig nu! Ha en fin dag och ta trappan istället för hissen 🙂

2 reaktioner på ”Okej då :-)

  1. Du ser! Bättre veta än inte veta! Så farligt var det ju inte!!!!! Den bittra sanningen är ju den vi lärt oss på WW, det är ingen annan än vi själva som tuggar och sväljer…… ha ha ha. Foten, du tror inte att det är latmasken som krupit in där ;). Skämt å sido, mitt heta tips till dig är att skaffa sulor, jag hade samma problem när jag började träna mycket o det jag behövde var en bra sula som stabiliserade upp foten/knät, kan vara värt en investering!!! Det finns hyfsat billiga o bra i skoaffären innan man satsar på en ”riktig” gjuten sula. Nästa vecka håller jag tummarna för att du nått ditt mål på -5kg!!!!! Lycka till gumman!!!! Jag tror på dig!

    1. Hmm latmasken kanske börjar komma lite men det verkar dock vara liktorn (uuuhh ogillar fortfarande det order). Köpte plåster igår och de har hjälpt mycket, så om ett par dagar ska jag fotbehandla mig själv 🙂
      Ja nu jäklar vill jag nå migtt andra delmål! Det är dags nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *