Mhmm

Lite torftigt med inlägg senaste tiden men ibland vet jag verkligen inte vad jag ska skriva! Nåja, idag är det lördag och jag har mått sisådär. Var in till stan på förmiddagen och scannade oss (HerbaLife-grej), sen var vi till Linda och tog en kopp kaffe + lite fika. Kände att jag började må lite småilla och trodde väl att det kanske berodde på att jag var hungrig helt enkelt. Åkte till Willys, sen till ByggMax och mådde mer och mer illa, men ändå så att jag kunde hantera det. Var som sagt hungrig så idag blev det en hamburgare (inga pommes och läsk dock för min del)… nope blidde inte bättre av det heller. Åkte hem och jag ville bara ut och ta frisk luft, trodde att det skulle hjälpa… nix det gjorde det inte. Gick hem igen och la mig i sängen under täcket och frös som en liten gris! Vilade ett tag och nu sitter jag varm efter ett härligt bad. Fasiken, bad kan göra susen för både kroppen och själen!

Vi hade tänkt fira vår förlovningsdag ikväll med lite god middag och vin, men nu verkar det som att middagen skippar vi.. får se hur det blir med vinet :-) Vi har egentligen våran 2-åriga förlovningsdag på måndag men det känns lite fel att sitta och pimpla alkohol en måndagkväll… fast varför gör det det? Inte så att nån av oss blir full ändå! Nåja, nu vaknade dottern efter en väldigt sen middagslur! Dags att gå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *