Kaffestund

Sitter i köket med datorn och ett glas (godast så) kaffe. Tyst. Så skönt! Minya sover middag nu och jag har rensat och torkat kylskåpet, tvättat, hängt tvätt, vikt tvätt (evighetsgöra eller vad!!!). Tänkte planera nästa veckas matlista/inköpslista så att det är klart, sen vill jag dyka ner i mina tyger! Ok, har ju inte ett berg av tyger direkt som Kärleksfrö, men lite iaf och jag är så förbaskat sugen på att göra ett lapptäcke! Måste helt enkelt!! Tänkte göra ett ganska stort som man kan med sig ute på gräsmattan med barnen tex. Har även börjat få tillbaka suget på att sy kläder, speciellt byxor. Måste bara lära mig sy muddar ordentligt :( Suck, va trökigt! Sen ska ju den där tiden finnas oxå.. icke att förglömma…

Hörni, vad säger ni om vädret? Det regnade ju hur mycket som helst imorse när vi skulle åka iväg! Det blir ju snorhalt!!! Finns faktiskt en fördel med regnandet och det är att snön försvinner. Jag vill ha vår! Tänk att slippa overaller, tjockstövlar, mössor, vantar… ett par lätta vårskor, tjocktröja och jeans. Guuuud så skönt! Torra gator, knoppar på buskarna! Ohhh jag längtar till det som ett barn längtar till julafton!

Nej hur var det nu, inköpslista….. Hej då för denna gång! Vi hörs snart igen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *