Gårdagens mat mm

Gårdagen började ju som jag skrev då med en surdegssmörgås och en hårdmacka. Lunchen blev bulgur och kyckling/grönsaksgryta. Alltså ingen shake alls igår!! Kändes som att jag helt enkelt behövde äta lite vanlig mat under en dag. Middagen kanske inte var den bästa, det blev en Chicken Teriyaki på Subway! Första gången på väldigt länge som vi åt ”ute” och det är ju ett klart bättre val än att köpa pommes mm. Sen gjorde jag ett val… Var in på affären och såg semlor… Det är nåt av det bästa Kecke vet. Jag velade fram o tillbaka, köpa eller inte? Men då tänkte jag att om jag ska äta en semla så gör jag det hellre en torsdag ist för på helgen. Helgen är för mig så förknippad med att unna sig. Börjar jag äta något tex en lördag, ja då fortsätter jag oftast hela dagen. Då kickar sötsuget in även på söndagen.
För mig är det otroligt mycket psykologi i allt det där. Jag vill verkligen ändra på mitt tankemönster! Semlan var god och jag åt den med ett gott samvete och det är inte ofta jag känner så, på riktigt. Man brukar intala sig att man är värd det ena efter det andra men innerst inne känns det inte ok. Det gjorde det igår!
Nu har jag en härlig helg framför mig, hela familjen samlad, träffa vänner, laga god och BRA mat hemma och sen bara njuta av att få må så bra som jag gör nu (förutom den här förkylningen som gör sig mer o mer påtaglig).

Hoppas alla ni som är härinne också får en riktigt bra helg vare sig ni jobbar lr är lediga! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *