Ny vecka!

Är lite nervös att vågen ska visa + imorgon… har inte ätit något som varit direkt dåligt i helgen, lite nötter o sånt bara. I fredags köpte vi egen plocksallad som åts tillsammans med ciabatta. Alltså, det var ju såå gott… och inte bra! Just det där vita mjölet som jag vill komma ifrån, men jag var sugen och hade inte ätit smörgås på väldigt länge så jag tänkte att jag kunde ta en liten bit. Slutade med att jag åt en hel ciabatta… gott var det men kände direkt att jag blev mer sugen på ”vita” saker. Ville äta bröd dagen efter oxå, har varit sötsugen m.m. Ibland vet jag inte om det är värt det goda eller inte!? Tänker inte bli extrem och utesluta allt med vit mjöl och socker, men samtidigt så är det så att när jag äter det, ja då kickar sötsuget in och jag måste jobba hårt som sjutton för att bli av med det.

Apropå extrem. Hur funkar du när det handlar om viktminskning och träning??
Alla är olika, jag tillhör dom som i början kör på som fan och sen blir det lite jobbigt och då lägger jag lätt av. Har alltid ett jäkla driv och vill att alla ska göra som jag gör för jag mår ju så himla bra! Vet att det inte funkar så, men det är en del av min personlighet och det är även något som jag jobbar på hela tiden. Jag måste verkligen hålla igen, jag skulle kunna tjata hål i huvudet på Kecke om att han ska göra si eller så, för det gör ju jag (jag har nog redan tjatat hål…). Vet också av erfarenhet att efter tre veckor brukar jag få värsta dippen, vill ha allt godis som finns, känner att jag är ju såååå värd allt gott för nu har jag ju kämpat några veckor osv.
Eftersom jag är väl medveten om mina bra och dåliga sidor så måste jag också ta ansvar för dom! Om jag nu vet att det blir jobbigt efter tre veckor, ja då är det upp till mig att ta ansvar över mig själv! Jobba extra hårt för att inte ”unna” mig såna saker, bättre att köpa något som inte är ätbart om jag nu måste unna mig något. Att stå emot frestelser hur gärna jag än vill ha. Jag kommer ju inte att bli så extrem att jag aldrig mer kommer fika eller äta godis, men just så här i början så måste jag undvika det för att ha större chans att klara av det i det långa loppet.
Kecke tycker nog jag är skittråkig som inte ens tar ett glas vin (han tar nån öl på helgen), men jag känner så tydligt att jag förstör alldeles för mycket. Jag vill inte förstöra träningen som jag redan gjort eller den som ska göras dagen efter tex. Någonstans känner jag dock att ska jag verkligen inte ens kunna ta ett glas vin utan att få dåligt samvete???

Idag blir det troligtvis ett pass på gymmet när Kecke slutat jobbet. Hoppas vi båda känner oss piggare idag! Gymmade ju igår och dels kände sig Kecke helt slut i kroppen och sen när vi kom hem så frös vi båda nåt fruktansvärt. Vi gick i kläder + morgonrock, fick duscha i kokhett vatten för att tina och jag fick min huvudvärk. Var en riktigt dryg eftermiddag igår!
Idag känns det bättre och jag hoppas att det bara var något temporärt och inte någon förkylning som är på intågande.

Nu lär jag fixa iordning oss innan vi ska in till stan! Kram o hej!

(Kommentera gärna, jag ääääälskar ju kommentarer :-) )

One thought on “Ny vecka!

  1. Känner så väl igen mig på hur du beskriver… unna sig något gott när man har gått ner 2 kg för man har ju varit sååå duktig, sen är man fast i socker fällan igen! Hade jätte jobbigt med det i höstas när jag började på xtravaganza…! Men fan Pernilla nu ska vi fixa det här! :) Jag hejar på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *