Huvudvärk och planerande

Har haft sån huvudvärk idag på eftermiddagen. Har ju klarat mig i nästan tre veckor utan att ha ont, men idag var det väl något som satte igång det. Hoppas verkligen att det bara var för idag, klara mig jäkligt bra utan den där högt-blodtryck-ont-i-huvudet!!

Imorse var vi till gymmet, fick lämna Minya hos Tobbe så vi kunde köra lite mer kondition, tack snälla Tobias! Kecke for till jobbet efteråt och grejade lite på bilen. ABS-lampan har börjat lysa och likaså anti-spinn… not functioning står det… inlämning imorgon till verkstaden. Suck!

Sitter och försöker planera in en skåne-resa! Vill åka ner och hälsa på mamma innan jag börjar jobba så det blir förhoppningsvis en tur ner i mars. Kecke ska med andra ord flyga för första gången! Spännande tycker jag… det tycker inte han :-)
Jag vill åka ner i sommar också, men vi har sagt att husvagnsturen går nog uppåt landet den här gången. Högt upp! Luleå, kärrbäck och en massa andra ställen, watch out :-) Även om inte jag kan åka ner och stanna så länge som jag skulle vilja så tänkte jag skicka ner barnen :-) Jag vill att mina barn ska få såna somrar som dom kommer minnas med värme och glädje. Att åka och hälsa på mormor utan mamma är en sån sak. Jag minns själv att jag var hos mormor och morfar och dom minnena finns så tydligt kvar! Speciellt när man bor så långt från varandra så känns det extra viktigt att träffas, hur ska man annars lära känna varandra!?!

Nu är det nästan sovdags! Ska sitta i soffan och nosa lite i nacken på gubben först bara :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *