Fredag

Idag blir det ingen träning för min del. Är hemma själv med alla tre barn, ska sedan in till stan för att besöka tandläkaren, lämna av stora barnen, handla och sen åka hem. Då är det redan kväll! Ev skulle mannen köra ett pass, iaf om han kunde komma ifrån lite tidigare från jobbet! Jag hoppas han hinner, det var några dagar sen han var där. Imorgon ska jag dit (även mannen, han har inget val… ) och sen får vi se om vi kan scanna oss på HerbaLife oxå!

Har inte skrivit upp maten senaste dagarna men det beror enbart på att det ser väldigt lika ut varje dag. Shakes och middag! Lite mellis, det kan antingen vara torkade aprikoser, nötter, frukt, hårdmacka. Sen blir det kaffe, ca två glas om dagen. Undrar var det blir för mat idag!? Jag är sugen på tapas eller sushi eller nåt liknaden, plockmat. Ska till tandläkaren i eftermiddag ju och igår råkade jag säga till karln att vi kanske kunde äta på subway efteråt men att det beror på om jag är bedövad eller inte…. fasiken, just nu vill jag inte alls ha subway! Måste fundera lite på saker :-)

Hur har ni andra det med träningen och maten idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *