Förtält och snö…

Ja, igår åkte vi till Hofors för att hämta hem ett förtält till husvagnen. Kan ju säga att sommar och husvagnssemester kändes jääääkligt långt borta!! Tror det gick i 90 på E4:an hela vägen upp till gävle, och mellan gävle och hofors såg man tamesjutton inte ett dugg! Snörök och massa snöande på det. Fy alltså. Vi kom iaf hem hela med ett tält rikare, längtar tills vi kan sätta upp det på tomten till våren, sen ska det med ut på vägarna :-)

Var och tränade idag med Minya! Hon skötte sig galant den lilla damen, överröstade dock musiken ett par gånger i något slags tappert försök att sjunga med…:-/ Tur att folk gillar småungar för dom få som var där skrattade och tyckte det var roligt :-)

Tänk att halva januari redan är förbi! Helt otroligt tycker jag, men ju snabbare dessa tråkmånader går desto snabbare kommer våren och det gillar vi väldigt mycket här hemma! Apropå januari, idag säger vi GRATTIS till JESSICA (Keckes brorsdotter) som fyller år! 15 om jag inte tar helt fel, fyller moppe alltså :-) Grattis grattis till dig!

Nu: Lägga Minya och sen diska
Snart: Hämta hem barnen!
Senare: Laga mat som vanligt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *