Stora tjejerna

image

Mina fina tjejer!
Som numera delar rum :-) Känns jättebra faktiskt, men ska erkänna att jag inte stått ut på nätterna med att springa skytteltrafik till Minya. Första natten kom hon in till oss vid 03-tiden. Då hade jag hållt på sen 01 att gå fram och tillbaka, hon ville inte somna helt och när hon väl gjorde det så vaknade Naomi och hittade inte nappen… givetvis ropar hon det till oss och som grädde på moset så vaknade Minya igeeeen! Då gav jag upp.
Igår han jag precis bara blunda innan hon skrek första gången. Upp, i med nappen, vyscha lite. Jag kröp ner i sängen och sa till Kecke att det kanske inte måste vara jag som ska ta varenda springning på natten. En kvart senare skreks det igen, då sa Kecke direkt att ”nu hämtar jag henne, jag ska sova”. Så hon sov visst med oss hela natten :-)
Nu ligger hon iaf i sin säng och tar en tupplur och jag är faktiskt lite förvånad att hon accepterar att somna därinne så pass lätt. På med täcke, lägger över en snuttegrej över ansiktet (härmar lill-kusin Isac :-) ) och i men nappen. Klart!

När jag satt och letade kort att lägga in här nu så slog det mig att Melle inte är med på många kort alls. Han har börjat bli som min ena bror var när han var mindre (Victorius…). Så fort kameran åker fram gömmer han sig! Man får truga, muta och be för att han ska kolla in i kameran och se ”normal” ut. Ungrackare :-) Får se om han tar efter brorsan när han blir äldre oxå..  nu är han sååå gärna med på kort men han ska absolut kolla hur det ser ut direkt efter (fåfänga kanske) 😉

Ont i ryggen har jag också.
Skulle lyfta Naomi häromdagen och gjorde det samtidigt som jag vred på mig. Hur smart är det! Kände att nåt knakade till och nu känns det precis som foglossningen  jag hade när jag var på tjocken med Minya. Försöker mjuka upp det försiktigt och göra några övningar så att det förhoppningsvis släpper, annars blir det naprapat!

Just ja, idag är det min vägdag. På andra bloggen finns alla resultat, men jag kan iaf säga att det kändes grymt bra idag när jag ställde mig på vågen! -3,1 kg på två veckor, det innebar dessutom att jag klarade första delmålet som var ,3 kg! Feeling good!

Nu ska jag förbereda middagen. Jag och mannen ska nämligen till Hofors idag och köpa ett förtält till husvagnen. Tobbe ska vara barnvakt till stora barnen (han är världens bästa morbror!!!) medans vi åker upp. Det är ca 13-14 mil enkel resa… suck. Då vill jag dels att barnen ska få äta i tid, dels vill jag att maten ska vara klar när vi kommer hem. Lär nog vara ganska hungrig då! Vore ju schysst om Tobbe slapp laga maten åt oss oxå :-) Räcker med att han har två troll att leka med :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *