Tisdag

En alldeles vanlig dag förutom att jag hade min vägning och mätning idag! Har kört en vecka nu med mina shakes/bra mat och träning. Resultatet kändes riktigt gött :-) -2,6 kg och sammanlagt 14,6 cm borta från kroppen! På EN vecka!!!
Om det är någon som vill veta vad min andra blogg heter så får ni höra av er till mig. Jag vill inte skriva namnet här, då jag fortfarande tycker det är ganska jobbigt att lägga ut vikt mm så att folk jag känner ser det… det kanske kommer med tiden, men än så länge får man adressen via mig. Du kanske vill följa med på min resa, eller helt enkelt bli lite peppad själv!

Får se om det blir en  tur in till stan idag, skulle behöva åka till bauhaus. Känner mig bara inte så sugen på att stuva in en grinig Minya (hon blir grinig iaf när hon ska kläs på och in och ut ur vagnen) och sen shoppa. Shoppa gör jag bäst i min ensamhet! Vänta nu, är det därför Kecke alltid vill följa med när jag ska handla roliga saker?!?!? Aha, nu kom jag  minsann på honom :-) Då vet han att jag snabbar mig genom butiken och oftast kommer ut tomhänt. Går jag själv och inte har en tid att passa… ooohhh då kan det bli dyrt :-/

Nu kallar Minya på min uppmärksamhet!

Kram

2 thoughts on “Tisdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *