Ujuj, kan bli dyrt det där badrummet…

… Ja iaf om projektledaren/gubben/snackpåsen från badrumsföretaget själv fdår välja :-) Det var två stycken som kom hit, den ena är säljare/vice vd om jag minns rätt och den andra är en av dom som renoverar med sina egna händer. Stackars säljaren fick inte en syl i vädret (haha huuur ofta händer då????). För att göra det ännu roligare så var snackpåsen norrlänning! Dom som inte säger halvsju ens :-)
Blir nästan lite nervös av att tänka på vad offerten kan hamna på…. tur det är en offert bara, inte faktura…

Sitter och kollar på Musikhjälpen, funderar på vilken låt jag ska önska! Klart man ska skänka lite pengar, en 50-lapp har jag/vi råd med iaf. Vill önska en fin låt till min underbara familj! Lite G’n’R kanske!

Borde ta en sväng till affärn oxå, mandelmassan är liksom huvudgrejen i mina saffranslängder som jag verkligen bör baka idag! Hoppas bara dom fått in det på Ica’n här ute, varit slut senaste gångerna jag varit dit. Lite saffranslängder (kan slänga in receptet sen om det är någon som vill?) och lussekatter. Just fan, har ju en pepparkaksdeg i kylen å, bara att baka ut!

Nu längtar jag efter att min fina fina karl ska komma hem. Dröjer ju flera timmar dock till dess. Vill ha en myskväll med honom framför nåt avsnitt av Prison Break (japp, den gamla serien kollar vi på). Några tända ljus, nån pepparkaka med lite ädelost, julmust… ja, det låter som en riktigt bra kväll!

Vad gör ni idag??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *