Nämen!

Två inlägg på en dag, det var inte igår direkt 🙂 Tycker själv det är tråkigt när man får bloggtorka, men vad ska man skriva om då när det inte händer ett jota? Man kanske skulle bli sådär seriös som vissa och planera sin blogg, alltså vilka ämnen man ska ta upp och när det ska göras. Fast nä, känns inte som nåt jag skulle orka 🙂 Här går vi på feeling!

Klurar lite på gardiner! Vad ska barnen ha i sina rum?! Jag vill byta gardiner, om barnen skulle få bestämma skulle det nog vara en massa tomtar och grejer på… om jag får bestämma.. rött 🙂 Äh, får väl åka till ikea och kolla vad dom har för tyger eller kanske på någon loppis/second hand. Där kan man hitta massor! Funderar faktiskt på om jag inte ska ringa och boka bord på fyrisparks loppis! Har så mycket grejer ute i garaget, saker som inte kommer till användning här. Då kanske man kan tjäna en liten slant samtidigt som någon annan gör ett billigt köp. Såg att det bara är loppis två söndagar det här året, får se om jag hinner med!

What else? Kör en godisfri månad nu igen och tro’r eller ej men det var Keckemannens påhitt denna gång! Till jul får vi äta godis igen (lite undantag för advent, julgodis är tillåtet men inte lösgotta). Dessutom har vi precis börjat på en vit månad! Inte för att vi dricker mycket utan för att få bort onödiga kalorier, se hur mycket ölen/vinet påverkar våra kroppar. Fast min kropp kan beskrivas så här: jag är inte tjock, jag är bara mycket kvinna 🙂 då låter det ju helt plötsligt bra 🙂 Apropå kroppar och vikt, vad ska jag laga för mat till min fina man idag då?? Tips mottages varmt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *