Helloooo

image

Sammanfattning av senaste dagarna då:
Bakat galet goda bullar idag! Tyvärr kan jag inte njuta av dom eftersom jag fått hörselgångseksem… Så jeffla svullen i hela örat och nu har jag svårt att bita ihop vänster sida i munnen. Satan va ont det gör! Hqr en öronspray nu så hoppas verkligen att den hjälper fort.
Dagarna går av sig själva, gör inte så mkt mer förutom att ta hand om lillskruttan. Det har hänt så mycket med henne nu! Hon har börjat på att krypa lite smått (som mest 3 steg), idag satte hon sig upp från magliggande helt själv (tyvärr såg jag inte för jag var i rummet brevid, när hag kom tillbaka satt hon!), hon har fått en tand, äter mer riktig mat osv. Älskar den här tiden, när dom utvecklas. Otroligt häftigt att få se det!

Nu ska jag ta mig och mitt svullna öra och knata till sängen. Sov så gott alla ni därute!

One thought on “Helloooo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *