It’s FFF!!!

Freakin´F*****g Friiiiday!! Lovely indeed!

Idag tänker jag inte alls klaga på trötthet, tro´t eller ej :-) Melle fick sova hos oss inatt eftersom Karin och Bertil sov i hans rum. Det innebar att jag slapp gå upp för att stoppa om honom. Han sov som en stock hela natten. Jag fick gå upp 2 ggr för att ge Minya mat och det kan jag leva med. Känner mig faktiskt ganska utvilad om man nu kan göra det fast man inte sover hela nätter.. men som sagt, idag tänker jag inte klaga! Gött mos :-)

Jag är sysugen AB!! kollar på tyger hela tiden på nätet. Hittade ett stort ark med mönster men klart som fan så är tidningen som hör till borta. Om någon har Sömnadsmagasinet 2/11 hemma och inte vill ha den kvar så hojta! Får ge mig ut och leta fler mönster och tyger i helgen kanske. Vill sy sy sy! Nu!

Idag jobbar älsklingen halvdag så han borde vara hemma om ett par timmar, i like alot! Come home to me darling… i miss u.

Annars är dagen ganska öppen, ska ev till Traktor Nord för att kolla om dom har reservdel till gräsklipparen. Kanske blir middag inne i stan oxå. Sen ska barnen lämnas till hos sin pappa och jag ska passa på att ta med mig deras Briovagn hem. Jag måste erkänna att jag ångrar vårat vagnköp lite. Den är fin och smidig, men tre hjul…. varför kunde ingen säga att det är ostabilt som satan. Det hade man kanske kunnat räkna ut själv, men jag har faktiskt aldrig hört någon säga ett knyst om det. Då har ju ändå var och varannan trehjuliga vagnar! Well, nu har man lärt sig nåt. Brion är perfekt när man bor på landet. 4 uppblåsbara hjul, that’s the shit :-)

Nä man kanske skulle dra på sig ett ansikte så man vågar visa sig bland folk… eller snarare så att andra vågar visa sig med mig… :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *