Hälsingland

Nu är vi i klon! Kom upp i söndags eftermiddag och tiden har rasslat iväg för oss! Har tänkt att jag skulle skaffat mig nån slags dagbok till att skriva upp allt man gör på semestern. Man hinner ju glömma det mesta redan dagen efter man gjort nåt. Kan det ha med åldern att göra mån tro…

Nåväl, vi har hunnit med en del iaf. I måndags for vi till Rättvik och där hälsade vi på, ehh typ en hel drös med människor :-) Det var kusiner, moster o släktingar till höger o vänster (nu pratar vi om keckes släkt). Dalarna alltså, jäklars så vackert det är! Sen for vi o åt inne i Vikarbyn innan vi drog hem gör att göra kväll i stort sett.
Idag har vi hälsat på fler! Några kompisar till K och hans söta mormor. Det är från henne Minya har fått sitt andra namn, Aina.
Vi lyckades få till en kort stund med barnvakt oxå så då passade vi på att shoppa lite kläder inne i byn, inte mig emot :-) Nu är vi i klon igen och tar det lugnt. Har inte blivit många lugna stunder på sistone, fart o fläkt hela tiden.

Imorrn rör vi oss söderut och hoppas hitta nån mysig camping som vi tänkte bo på ett par nätter. Jag vill dit solen är… Vad är det man säger, solen skiner alltid i Karlstad? Jamen dåså, kanske bär av dit isf 😛

image

image

En bildhälsning från oss, lyckades inte fånga karln på nå kort, nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *