VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vårkänslor

Pappa ditåt!

Pappa ditåt!

Kommentera

Annons

Min berättelse

Hej Mattias heter jag, fyller 33 år i sommar och att just jag skulle sitta här bakom denna skärm på min pappaledighet och skriva om mig själv och det som händer i mitt liv trodde jag absolut inte..!!  Så visst är de kul med överraskningar! =)

Bor och lever ihop med min fantastiska sambo Ellinor och som såklart är den bästa mamma till våran underbara son Mille som den 9 november 2018 fyller 2 år.

Bor ca 2 mil utanför Göteborg, där vi trivs väldigt bra.

Tänkte vara ganska kortfattad med detta inlägg, exakt ni hörde rätt PAPPALEDIG!!! Det är inte alla som får den möjligheten och den chansen att få kunna ta del av sitt barns uppväxt som Pappa, Jag fick de och Jag tog den.

Nu vill jag dela med mig av att just få vara PAPPA till er!

 

Så låt oss börja denna resa!

 

 

Kommentera

Annons

Livet innan papparollen tog över…

Då dagarna bestod av 8timmars jobb, träning och middag med sambo och en massa serier som vi då följde. Och vi gjorde saker som vi kände för, visst vi planera lite då och då men allt flöt på bra, tanken av att JAG skulle bli pappa var helt MAGISK!! och jag måste erkänna att just planera var inte min grej utan det var min sambo som typ skötte allt sådant.. planera, jag tänkte att vi skulle leva samma liv som vi gjort fast med ett barn.

Kommentera

Annons

Från att vara sambo till att bli pappa på några få sekunder…

Att bara kunna spekulera och fantisera om hur saker och ting kan vara eller bli att vara just förälder, till att stå där med en liten bebis i sin famn och av vetskap bara finnas till och kunna ha svar på dessa alla miljontals frågor som jag och min sambo hade 9 månader på oss att förberedda…jag tittar ner på en varm liten krabat som är inlindad i en filt och som inte har de så lätt att få upp ögonen, tar några andetag innan jag får fram en mening, ”hej där, det är jag som är din pappa” .

Kommentera

    För att få de senaste uppdateringarna