VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pollenallergi igen

pollen-helps-allergies-phot

Jag sitter på jobbet och slösurfar, typisk fredagsunderhållning. Jag har ca 20 minuter kvar innan jag klockar ut temporärt för att sedan återvända till jobbet för ett sent möte kl 19. Däremellan ska jag hinna tillbaka till Mjäölby och träffar familjen ett lag för att sedan skynda mig tillbaka till Linköping.

Det låter kanske tråkigt och stressigt, men det är det inte. Jag har kommit underfull med att så länge man älskar det man gör här i livet så funkar det allra mesta, även om det stundtals är aningen omständigt.

Jag har haft huvudvärk hela dagen. Jag trodde det var bristen på kaffe men så var det inte, antar att det är min allergi som ställer till det igen. Det känns så onödigt med allergi, och speciellt pollenallergi. Jag hade väldigt problem som barn med just pollen men sen försvann det för att nu återkomma nästan 20 år senare. Det värsta är inte täpta näsor och nysningar, jag får en jävla huvudvärk som bara vägrar gå över, och där är jag nu.

I morgon ska jag göra lite välgörenhetsjobb på Hjärta till Hjärta i Mjölby. Det är vårmarknad och då ska jobba lite extra, inkomsterna går ju till välgörenhet till Rumänien och Lettland, så det är ju att förena nytta med nöje.

Nåväl, dags att kila till tåget då. Ska blir roligt att träffa barnen i vaket tillstånd för första gången sedan i måndags.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna