VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite ledsen

SDC10640

Det har varit ett par mentalt tunga dagar här nu och jag har liksom inte orkat ta tag i det här med bloggen, men just nu kände jag att det kanske skulle vara bra att skriva av sig en smula. Häromdagen sålde jag en sajt som jag jobbat med så gott som dag och natt det senaste året och även om mitt engagemang i sajten fortsätter precis som förut så känns det ändå som om jag förlorat en del av min själ. Jag vet inte om det låter helt åt helvete det här men så känns det om stunder.

Samtidigt vet jag att jag egentligen inte hade nåt val. Eller ett val har man alltid, men hade jag inte sålt sajten så hade jag exempelvis berövat Isabella på en resa som kommer ge henne minnen resten av livet, och även Camilla. Camilla hade dessutom inte haft någon telefon då heller eftersom hennes har gått sönder, så när jag tänker på allt positivt som försäljningen av sajten har gett min familj så fylls jag med glädje. Jag ska köpa en present till Camilla idag också, som kan få henne att föreviga resan ännu mer, tror jag iaf.

Men den där delen i mig som älskar att skapa saker, som älskar att bygga upp saker och ting, den delen känner sig ganska tom och äcklig just nu. Sell out or be sold out, det är frågan?

Nu har jag fått extremt lite sömn i natt så det kan också vara därför som jag känner mig lite extra emotionell, jag vet inte riktigt.

Nä, nu beger jag mig hemåt och ser fram emot en lugn kväll hemma med Camilla och sen i morgon kör vi igen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna