VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helg-rendevouz med familjen

vårandag

Jag har haft en halvledig helg denna helg så nu har jag ju faktiskt lite familjärt att skriva om.

Fredag

I fredags så var det ju styrelsemöte på jobbet som jag var tvungen att delta på och har vi någon tradition här hemma så är det fredagsmys, så Camilla var ju måttligt road av att jag inte kunde delta men det är smällar man får ta. Vi hade ett riktigt bra möte men det drog ut på tiden så när vi väl skulle ut och äta så hade klockan blivit halv tio och det visade sig att det uppenbarligen kvittar att man jobbar i en storstad som Linköping för det var praktiskt omöjligt att hitta ett ställe att käka på, det visade sig att alla restaurangkök i hela stan var stängda.

Till slut hittade vi en kinarestaurang som var öppen där vi kunde beställa mat. Jag beställde något som innehöll fläskfilé och oxfilé. Innan maten kom ut på bordet så hade jag en bild av vad jag beställt och när jag fick se maten så var jag helt övertygad om att jag fått fel mat, men så var det inte. Dessutom hann vi knappt äta upp innan dem plockade av maten från bordet, något som min chef inte var helt nöjd med. Efteråt blev det att springa runt från ställe till ställe för att ta en öl och dessutom lyckades vi hitta en uteservering att sitta på. Överlag en väldigt rolig kväll men visst hade jag sett fram emot att få äta riktig oxfilé med någon fet sås.

Lördag

Eftersom jag missade fredagsmyset så hade jag lite dåligt samvete så jag plockade med mig familjen till Linköping för en heldag. Jag hade sett fram emot fint väder och kanske lite glass.

Först på morgonen så gick jag till Hjärta till hjärta, en volontärsverksamhet där jag hjälper till ibland. Efter det mötte jag upp Camilla och barnen på stationen i Mjölby för att bege oss mot Linköping och Tornby för lite shopping men vi hann knappt komma in till Tornby innan vår barnvagn meddelade att han gjort sitt så det var ju bara att gå till ”Babyproffsen” och köpa en ny vagn till Haylie.

I efterhand så hade vi ju kunnat räkna ut att den där vagnen skulle ge med sig till slut men nu är den nya vagnen inköpt och det känns absolut inte okej, men jag överlever. Bilderna är snattade från Milliez.nu – Sveriges bästa mammablogg.

Till slut blev det ändå en trevlig dag med McDonalds och lite ”härligt” regn (märk ironin). Jag fick också hämta ut Camillas nya gardiner från textilonnet.se och visst är dem fina, men jag ser ärligt talat ingen större skillnad på dem och våra julgardiner som var i samma stil.

Söndag

Hörre ni, idag tänker jag då inte anstränga mig allt för mycket. Jag har diskat två gånger vilket får mig att fundera kring att köpa diskmaskin, men snålheten lär vinna här också så det blir handdiska till dödagar. Barnen har varit iväg med tant Eneida och mamma Camilla till stan och handlat upp sina veckopengar för jag fick för mig igår innan vi åkte till Linköping att vi skulle testa det här med veckopeng, kanske aningen tidigt eftersom Ella är fyra år och Minna bara två år, men det var ändå roligt att se hur mycket dem uppskattar det där med pengar, kanske borde bli orolig redan nu?

Nu ska man bara tagga för ännu en jobbvecka och det blir nog inga problem alls.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna