VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

A new begining – again

Då så, då var man i gång med pappablogg 478 i ordningen. Nä, inte riktigt men väldigt många pappabloggar har det varit under de senaste åren. Jag har alltid haft dem under egen domän men till slut har jag insett att det är massa onödiga utgifter och en massa onödigt jobb så nu kör jag på Allt för föräldrar istället, it´s the place to be :)

Jag har precis börjat jobba igen efter några år hemma med våra barn och det känns riktigt roligt. Det som är extra skoj är att jag får jobba med något som jag själv skapat en gång i tiden, det är väl få förunnat. Så nu är man chefredaktör på en hockeysajt och får lön för att göra det jag älskar, jealous much? I hope so.

I fredags fyllde Minna två år och jag missade tyvärr hennes födelsedagsfirande för att jag jobbade, det sved men det var ett måste. Jag har dock bestämt mig för att göra något speciellt med henne nu i veckan när lönen poppar in, det ser jag fram emot. Min sambo, Camilla, löste dock det där med firandet på ett bra sätt och tog med alla kids till svärmor och dem verkade ha haft en riktigt schysst dag ändå och verkade inte alls sakna farsan.

Jag snappade några bilder från Camillas blogg.


Kommentarer


  1. Milliez ★ My truth, My confessions april 24, 2011 on 2:18 e m Svara

    Himla fin blogg kan jag tycka :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna