2222 11111

Hejsan!
För ca 2 månader sedan så var jag på möte med min drömagentur och jag var så nervös så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Två veckor senare så hörde dem av sig och sa att jag inte var det dem letade efter… och där sprack min dröm, eller iaf min drömagentur.

I lördags så var jag och Kevin på middag som Lakri hade anordnat. Då var min bordsplacering brevid killen som äger hela min drömagentur, jag vet helt sjukt. Iaf, när jag fick veta det så slog mitt hjärta dubbelt så snabbt och jag blev av någon konstig anledning blyg.
Det tog inte långt tid innan mannen som då äger min drömagentur lutar sig mot mig och frågar om jag jobbar som modell, han sa också att det är svårt att sticka ut bland alla vackra människor men att han hade ”spanat in” mig redan när jag gick in genom dörren. Efter en litet samtal med mannen så sa han att jag skulle komma förbi agenturen på måndag, vilket är idag.

Det jobbiga är att jag redan varit där och fått ett nej, de tjejer som sa nej till mig kom till middagen efter ett tag och då berättade dem för mannen att jag redan varit där. Mannen sa att jag kunde komma ändå, men det kanske han säger bara för att vara trevlig?
Neee jag är så sjukt nervös så jag vet inte vart jag ska ta mig till! :(

Önska mig lycka till, love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: V

  Ååå hoppas det går jättebra! Håller mina tummar för dig!!<3

  URL:
 2. Postat av: Matilda

  Lycka till!! Hoppas du får jobbet!!

  URL:
 3. Postat av: Jessica N

  Lycka Till Ellinor!! Jag hoppas du får jobb hos dom men om det inte är meningen så kommer något annat otroligt komma din väg snart!! Det tror jag! :)) Kram /Å-Berga bon 😉 :)

  URL:

Lämna en kommentar