Billig mat

image

image

Jag känner att jag vill dela med mig om mina tankar om programet.
Alla som kollar förstår mig när jag säger att det är lite rörigt.. jag förstår ingenting jag vet inte ens hur jag vinner alla pengar? Verkar inte som om barkunskaper spelar någon roll? Eller det kanske gör det? Jag har ingen aning. . Jag kan iaf säga att jag börjar bli trött och seg…
Det börjar bli kul att stå bakom baren, jag har lärt mig så sjukt mycket.
Love ❤

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Malin

    Tittade på ett avsnitt och det känns typ som att det är en lek på något sätt. Som att ni är barbiedockor i ett dockhus som hela tiden får order att göra något från en random person haha, tycker också att det är lite förvirrande och oklart, men gör det till så roligt som möjligt utan att skämma bort dig bara så blir det nog jättebra 😉 lycka till och se till att vinna nu

    URL:

Lämna en kommentar