middag-for-en-tjuga-och-andra-lackra-billiga-ratter pressat-170-juicer-och-smoothies

Hej alla fina läsare.

Jag har ändrat mina intressen och prioriteringar ganska mycket sen jag flyttade hemifrån. Då menar jag att när jag fyllde år så önskade jag mig bestick, soffkuddar och kokböcker. ÖÖÖH? what? vad kommer det här ifrån? Jag har aldrig önskat mig bestick? vem skulle någonsin kunna tro att jag skulle önska mig en kokbok?
Det är det jag menar med att jag har ändrat mig sedan jag flyttade hemifrån. Helt plötsligt är något som va så ointressant och tråkigt det roligaste och högst prioriterade enligt mig.

Ovan ser ni några olika kokböcker, det är nämligen så att Adlibris har just nu två kokböcker för 99 kr. Hur grymt? Jag kände att det var en as bra deal och ville därför dela med mig den till er, aldrig fel med lite inspiration när man ska laga mat. HÄR har ni länk till hemsidan!

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: =)

  Det är ganska otydligt om när det är reklam eller inte hos dig. Jag hade uppskattat om du skrev som bla. Kissie, ”inlägget är i samarbete med” så att man förstår. För nu blir det mest.. Hmn, är det äkta eller inte? Ett genuint tips eller dold reklam? Inte menat som kritik detta utan bara en påpekan att det för oss bloggläsare skulle vara enklare, man slipper känna sig skeptisk och tvivla på dig, typ så. :) För helt ärligt känns du inte som tjejen som spontant delar med sig av kokböcker, men jag kan ju absolut ha fel också.

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hejsan!
   Jag har inte tänkt på det, men det du säger är inte helt fel.
   Just det här är sponsrat men min text om kokböcker är äkta, jag älskar dem.
   Tack för tipset och självklart vill jag underlätta för er läsare!

   Massa kärlek och kramar

   URL:

Lämna en kommentar