annika

Annika Sjöö, tidigare dansare i let’s dance, programledare, föreläsare och författare inom träning, kost och hälsa. Nu hittar ni henne som toppbloggare på Allt För Föräldrar och vi har ställt henne några frågor för att ni ska kunna lära känna våran nya toppbloggare lite mer.

Ålder: 37
Familj: Maken Michael och sonen Kelvin 8 år
Bor: I Öjersjö utanför Göteborg
Gör: Driver eget inom hälsa och träning och sysslar med allt ifrån föreläsningar, hälsoevent, kokböcker, träningsböcker och TV!
Gillar: Champagne!
Ogillar: Elaka människor

Hur skulle du beskriva dig själv för dem som inte redan läser din blogg?

 • En energisk och glad göteborgska med stort intresse för träning, kost och hälsa! Jag är tidigare dansare i Let’s dance, programledare och föreläsare och driver idag eget inom träning, kost och hälsa. Jag är författare till tre kokböcker och två träningsböcker och jag brinner verkligen för att inspirera andra människor till ett härligt och hälsosamt liv!

 

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? 

 • Mitt motto i livet och med denna blogg är ”HELT ENKELT”! Att det inte behöver vara så krångligt att få till det där med träning och kost. Att man med små medel kan göra STOR skillnad! Bloggen handlar främst om träning och kost och där jag gärna delar med mig av enkla, goda och hälsosamma recept. Ibland handlar bloggen också om livet i stort och smått, om toppar och dalar, om motivation och om att hitta den där eftertraktade balansen.

 

Vad skulle vi aldrig få läsa om i din blogg?

 • Bilar! Jag är totalt ointresserad av bilar och har flertalet gånger gått fram med nyckeln till fel bil? ”En svart bil”, tänker jag.

 

Vilka bloggar följer du själv?

 • Jag har ju stenkoll på alla fantastiska toppbloggar här på Allt för föräldrar såklart. Vilka kollegor!

 

Vad gör du helst en lördag?

 • Om jag inte är ute på jobbuppdrag tar jag gärna ett glas champagne med min man och myser med familjen!

 

Vad är det bästa med att vara du?

 • Att jag är snäll! Att jag aldrig skulle trampa någon på tårna eller trycka ner någon annan för att lyfta mig själv. Att jag vågar ta för mig och sätta bollen i rullning.
Här hittar du Annika i sociala medier:
Instagram: @annikasjoo81
FaceBook: Annika Sjöö – Hälsoinspiratör, https://www.facebook.com/annikasjoo81/

En kommentarKommentera »

 1. Postat av: Annika Sjöö

  Tack för att jag får vara en del av detta härliga team!

  URL:

Lämna en kommentar