3 4
Jag har äntligen en ny telefon och det är inte vilken som hellst utan det är LG G4!!!! Helt ärligt så är jag super nöjd!

  • Jag älskar designen- Det är äkta läder på baksidan, vilket gör den snygg, unik och exklusiv.
  • Det finns massa coola funktioner som tex. knacka två gånger på skärmen för att släcka den samt tända den, alla knappar är på baksidan, mobilen är lite böjd så att den ligger perfekt i handen.
  • OJOJOJ vi ska inte prata om kameran, såååå jäkla bra! Jag är så glad över att ha en bra kamera i mobilen, det underlättar bloggandet för mig.
  • Selfie kameran har en sak som kallas Gesture Shot, vilket menas med att du kan hålla upp handen framför kameran och sedan göra en näve av den så tar den bild efter 2 sek, knyter du näven två gånger under samma gång så tar den fyra bilder med två sekunders mellanrum, hur smart? då slipper man trycka på någon knapp!
  • Plus att den är prisvärd!

Läs mer om LG G4 HÄR!

Love, Ellinor

Lämna en kommentar