11037178_1561078670821789_420222712989148340_n

Hejsan!
Äntligen får jag avslöja att jag Kommer att delta i nya dokusåpan BAREN!

Japp det stämmer!
Jag ska göra ett nytt TVprogram. Jag kommer vara en av de 9 deltagarna i tv4/tv12 nya dokusåpa BAREN.

Detta kommer att sändas 7 dagar i veckan på tv12 och på webben dygnet runt samt live på tv4play.

Gissa om jag är nervös?! eeeh ja!
Det ska bli super kul och de andra deltagarna är underbara (än så länge), hehe, så det ska nog bli super kul!

Jag vet att många nu kommer att sätta mig i ett fack och döma mig för att jag ställer upp i en realityserie som denna. Men vet ni vad? gör vad ni vill. Jag ser det som en rolig grej och ett sätt för mig att kunna fortsätta jobba med det jag älskar, Bloggen och min instagram!
För er som inte gillar mig för det, tråkigt. För er som tycker att detta kommer bli lika kul som jag tycker, YEEEEEY NU KÖR VI!
Konceptet av serien.

Vi kommer vara 9 kända ansikten som under 3 veckor kommer att ta över och driva en Bar i tre veckor. Vi kommer att bo i en lägenhet i anknytning till denna bar och deltagarna kommer inte få lämna lägenheten eller baren. I finalen den 3 maj kommer det endast vara två deltagare kvar då de resterande har åkt ut genom programmets gång. Vinnaren vinner en stor summa pengar, hur mycket vet jag inte. Det kommer att vara ni tittare som röstar på vem ni vill ska vara kvar och vinna, så svik mig inte 😉
Jaa det är typ det jag vet, allt är så himla hemligt, hatar det! Jag är så nyfiken av mig.

JAG BEHÖVER ERAN HJÄLP!
Gå in HÄR och rösta på mig! Om jag får flest röster så får jag en fördel i första veckan, vilket är super nice!

Jag hoppas att ni kommer att följa min resa där och rösta fram mig till en vinnare!

Love, Ellinor

Lämna en kommentar