image

Japp ni som kollar på programmet vet att jag idag stod framför ett svårt beslut.

För ni som inte har hängt med, jag och Andre är i par. Felicia stod själv. felicia fick välja en att gå på lunch med och hon valde mig. När vi satt och åt så fick vi reda på att jag kunde bli immun om jag valde Felicia men det btyder då att Andre är själv.

Jag var helt 100 först att jag inte skulle lämna Andre och ta immuniteten. Men då var det i tro om att jag inte fick prata med Andre innan. När vi kom tillbaka så fick jag och Andre prata med varandra och Andre ville att jag skulle välja immuniteten. Vi kom tillsammans fram till det och vi båda tror att det är en fördel för honom.
Jag vill bara att alla ska förstå att det var ett val vi gjorde tillsammans och Andre var helt med på det.
Alla i huset blev inte glada över mitt val och minst sagt Sandra.
Jaaa jag tänkte att jag ska skriva lite fler tankar kring det här men just nu måste vi byta om och gå och jobba.

Jag och Andre är forfarande lika tighta, inte i lag här men fortfarande vänner och backar varandra.
Nu hoppas jag från hjärtat att det här blir bra!

Love, Ellinor

Lämna en kommentar