Bloggar om familje- och vardagslivet

Få lån trots skuld hos Kronofogden

De flesta är förmodligen medvetna att skulder hos Kronofogden gör det mycket svårare att få låna pengar, men alla vet kanske inte att det faktiskt finns långivare som lånar ut även om det finns skulder hos Kronofogden. Ett alternativ kan vara smslån, som många gånger är enklare att få.

Vad är smslån?

Smslånen har utvecklats en del sedan vi först hörde detta begrepp, och idag har det faktiskt blivit ganska brett. Generellt kan man dock säga att ett smslån är ett mindre lån med kortare återbetalningstid. Smslån är förknippade med hög ränta, och även om många smslån har väldigt hög ränta så kan detta variera mycket. Allt detta gör även att smslån kan vara betydligt enklare att få än andra lån.

 

Smslån med Kronofogden ,fungerar det? Ja, det finns faktiskt flera smslångivare som kan bevilja lån trots skulder hos Kronofogden. Smslån är som sagt ofta enklare att få, och därför kan dessa vara ett alternativ när man har svårt att få lån – till exempel på grund av skulder hos Kronofogden. Det är dock viktigt att hålla koll så att räntan inte blir alldeles för hög, och att även se till att man kan betala av lånet så att man inte får flera skulder hos Kronofogden.

 

Andra alternativ

Även om det kan vara lättare att få smslån så är dessa inte alltid det bästa alternativet. En del omstartslån och liknande riktar sig till de som har skulder, och långivare som erbjuder detta kan ibland bevilja lån trots skulder hos Kronofogden. Det finns även vanliga privatlångivare som kan bevilja lån till den som har skulder hos Kronofogden, och även om räntan ofta blir högre så kan det ändå vara bättre än smslån ibland. Kolla alla alternativ och fundera över vilket som är bäst innan du ansöker, för att slippa onödiga kreditupplysningar.pexels-cottonbro-studio-3943716

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *