Bloggar om familje- och vardagslivet

Hur Man Slutar Vakna Upp Stressad

Prova dessa enkla tips om du känner dig orolig redan innan din första kopp kaffe.

Jag skulle önska att jag kunde hoppa upp på morgonen av ren iver. Men just nu, i tider då coronaviruset härjar fritt, är mitt fokus att vakna upp och inte känna mig alltför stressad, orolig eller rädd.

Jag har gjort några små förändringar som hjälper mig att känna mig mer lugn när jag börjar mina dagar, även när jag inte har någon aning om vad som väntar framöver. 

Mitt system är inte perfekt, men den senaste tiden har jag vaknat lugn och ibland till och med hoppfull. Här är tre tekniker som fungerar för mig och som kan fungera även för dig.

  • Börja en enkel kvällsritual – För att komma ner i varv.
  • Få en dos av mänsklig kontakt –  Att veta att du är älskad innan du lägger dig kan hjälpa dig att känna dig mindre ensam på morgonen.
  • Tänk på något du ser fram emot att göra när du vaknar – Innan du går och lägger dig, tänk på något du inte kan vänta att få göra på morgonen. Vad det än må vara, att hålla det i åtanke kommer att ge dig mer energi när du vaknar.

Sluta stressa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *