Bloggar om familje- och vardagslivet

Starta En Ny Vana

Du är förmodligen redan bra på att skapa rutiner. Hur många dagar i rad har du kontrollerat Instagram? När är sista gången du inte hade kaffe på morgonen? Du har förmågan att skapa en rutin – varför inte använda den här färdigheten till något mer meningsfullt?
Jag har ett knep. Processen är lättare ju “mindre” vana du strävar efter att skapa. Det kan kännas omöjligt att upprätthålla ett krävande eller strikt nytt beteende under några veckor, mycket mindre under några månader. Men när du skapar en mindre vana som är lättare att slutföra blir det lättare att ta sig igenom det på ett framgångsrikt sätt.
Välj ett absurt litet mål
Skicka ett e-postmeddelande till ditt nätverk. Rita två snabba klotter under din lunchpaus. Gör tre knäböj. Helst bör uppgiften ta mindre än 15 minuter. För medan vi alla är upptagna kan det inte vara omöjligt att hitta en fri kvart någonstans på din dag.
Prova det!
Vanor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *