1000011111111Bild 2014-12-20 kl. 15.11 #4

Jag vill verkligen från hela mitt hjärta tacka alla er som tar er tid och kommenterar min blogg, instagram eller Facebook. Självklart alla er som kommenterar fina och stöttande saker, ni som kommenterar elaka saker behöver inte ta åt er.

Igår skrev jag ett inlägg om några killar som var elaka mot mig på tunnelbanan, vilket tog riktigt hårt på min självkänsla.
Jag fick så många stöttande kommentarer av mina nära och kära på Facebook samt några här på bloggen.
Jag tror inte att ni förstår hur mycket ni hjälper mig, på riktigt. Jag uppskattar verkligen från botten av mitt hjärta att ni engagerar er.
Är det något jag kan göra för er som tack? Jag känner verkligen att jag vill komma och ge er alla en kram!

TACK FÖR ATT NI FINNS OCH GÖR MITT LIV MYCKET ROLIGARE <3 <3 <3 <3

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Annica Lindholm Tejfors

  ❤️❤️❤️

  URL:
 2. Postat av: Fanny Tolppanen

  Du är en helt underbar och stark person. Du ska inte ta åt dig av de elaka kommentarerna. Du är verkligen en förebild och tack för att du är det. ♥ ♥

  URL:
 3. Postat av: Ella

  Du är bäst Ellinor❤️

  URL:
 4. Postat av: Anna

  jag vet vad du kan görs som tack. va fett me azum och badass och naturlig och rätt och visa stolt upp din kropp för att den är din. respekt och kärlek till dig själv och gå md huvudet högt som att alla andra ska vara avenjuka på dina skönhetsfläckar. det e så jävla coolt med ett fett med ett nice ödmjukt självförtroende. låt skiten av oerfarna kids rinna av dig som vatten och ta åt dig när jag säger att skönhetsfläckar e bara coolt. för du blir dubbelt så cool jämfört med andra som inte har dem med en behaglig självkänsla/självgörtroende.

  URL:
 5. Postat av: Malin

  Vill tacka dig oxå för att du varje dag ger mig så mycket inspiration och får mig att uppskatta allt jag har och inte har <3 men om du känner för att göra något för oss så skulle det va kul om du gör fler videos, det är så mysigt att titta på en video istället för att bara läsa ^^
  Du e bäst <3

  URL:

Lämna en kommentar