VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kimye wedding

Gick du på skvallret att Kim & Kanye skulle gifta sig i Italien. Då får jag be om dig om ursäkt, för de är inte sant.

De kommer gifta sig i Paris och inte minst i Versailles! :)

20140516-225812.jpg

Kommentera

Barnfestival i Västerås

Imorgon lördag är de dags för den årliga barnfestivalen här i Västerås.
I hela staden är de aktiviteter ämnade för barn och de kommer finnas allt från drop-in dop till åsneridning. Så bor du i Västerås eller runt om, kom in på barnfestivalen och njut av all uppståndelse.

Kommentera

Vågbarn

24.september – 23.oktober

De små Vågbarnen tillhör lufttecknet, och du märker tidigt att de är sällskapliga och charmiga små varelser som inte tycker om att bråka. De styrs av Venus, planeten som står för kärlek och harmoni. De är födda diplomater, och gör allt för att hålla både sig själva och andra från trubbel. Deras sociala karaktär gör att de lätt tar sig fram genom livet. Deras utmaning är att göra val. De ser alla sidor av en fråga, och kan tänka väldigt länge tid innan det blir något av planerna.

Råd till föräldrarna: Uppmuntra ditt barn att välja aktiviteter som de själva väljer! Se upp med att inte pressa dem till att leva upp till föräldrarnas egna förlorade ambitioner.

Kommentera

Lika bra?!

20140513-224429.jpg

Kommentera

The Kennedys

Denna serie blev stoppad från att visas i USA men de stoppade inte övriga världen att ta serien och den har visats på History Channel. Personligen har jag precis börjat kolla då Jackie är till mig som för många andra en otrolig kvinna.

Självklart förstår man varför de stoppade denna serie i USA men för er som är intresserade av Kennedy familjen ”klanen” rekommenderar jag att se denna serie.

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna