Mitt liv, min vardag

Provade akupunktur för första gången

Förra veckan började jag gå hos en sjukgymnast med inriktning på gravida och idag var jag där igen. De senaste veckorna har foglossningen blivit värre och jag har konstant ont. Ibland blir smärtan så illa att jag har väldigt svårt att gå och röra på mig.

Men så idag när jag var där så pratade hon om att man faktiskt kan bli bättre med hjälp av övningar och akupunktur. Jag va inte bered på det men vi provade faktiskt akupunktur, vilket för mig var första gången ever. Jag har inga problem alls med nålar så den biten gick väldigt bra. Hade lite svårt att slappna av för att jag låg på mage, men jag hade en handduk under och vet att bebis ligger tryggt där.

Det stack lite men det gjorde inte ont eller var obehagligt, kändes kul att prova det då jag hört om hur bra det är för olika saker. Under resten av kvällen har jag faktiskt inte känt något speciellt men ser fram emot att fortsätta.

Så nu har vi bokat tid för akupunktur för två tillfällen till vilket känns väldigt spännande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *