Mitt liv, min vardag

Min fredag

Vissa dagar får man mer gjort än andra. Jag började med att åka till bageriet efter jobbet för att göra en beställning på tårtorna som vi ska ha nästa helg.

För ett par veckor sen var jag och sambon inne och pratade med bagaren om vad vi ville ha för slags tårta, antingen med rosa eller blå fyllning beroende på svaret i kuvertet. Han visste precis vad vi ville ha och berättade att han gjort många såna tårtor. Kändes väldigt kul och tryggt att höra.

Så nu har jag beställt två prinsesstårtor med vit marsipan.

Sen åkte jag och mötte upp Amanda som till min förvåning tackade ja till att åka och köpa kläder till henne. Man kan ju tycka att hon skulle vara mer intresserad av att åka och shoppa kläder till sig själv…

Vi började med bibblan. Jag lånade böcker och graviditet och Amanda lånade böcker till sig. Tyckte bibliotekarien va lite lustig som upprepade sig om vad trevligt det var att Amanda tyckte om att läsa böcker, inte vet jag det kanske är väldigt ovanligt i hennes ålder, men jag har alltid lästa massa böcker för henne sen hon var liten och det har hon fortsatt med.

Sen blev det en fika, eller en liten middag för mig. Vi gick in på ett café och där fanns lite nyttig typ buffe mat. Jag fastnade för zucchinibiffar som såg väldigt goda ut. Beställde två såna med sallad, men till min besvikelse så var de lite för starka för mig.

Sen kom vi tillslut till shoppandet och mirakulöst nog så köpte jag två par jeans till Amanda. Hon är verkligen den svåraste att hopa byxor till för att hon är så kräsen och tycker inte om något. Men nu så hittade vi i alla fall två par och jag är väldigt nöjd.

Sen kom sambon och hämtade oss som skönt var. Jag var ganska slut när vi kom hem. På kvällen körde vi Super Mario alla tre, så himla kul. Mycket skratt och suckar då vissa dog hela tiden.

Alla dagar ser inte ut så här. Alla fredagar ser inte ut så här. Men dagar som denna, när jag känner hur nära jag har varit Amanda, då vi har haft tid att bara vara med varandra i vår egen takt, är helt underbara. Jag värdesätter det enormt och är väldigt mån om att vi ska fortsätta med det när bebis föds.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *