Mitt liv, min vardag

Flicka eller pojke

Nyss kommit hem från ett privat ultraljud vi bokat för att ta reda på könet. Det här besöket bokade vi i september och har väntat i flera veckor på den här dagen. Amanda var med oss och tyckte det var väldigt spännande. Barnmorskan kollade på hjärtat och lite annat och konstaterade att allt såg bra ut, vilket är otroligt skönt att veta. Moderkakan ligger i framvägg vilket gör att jag inte känner bebis är, och därför är det extra skönt att få se på ett ultraljud att det ligger någon där och sprattlar.

Nu har vi ett kuvert liggandes med könet på en lapp. Tanken är att vi ska lämna in det till en bagare som ska baka en tårta med antingen en rosa eller blå fyllning. Sen ska vi bjuda över familjen och tillsammans ta reda på vad det är för någon som ligger i magen. Sen så är vi väldigt medvetna om att det finns en liten chans att könet på lappen inte stämmer så det har vi mes oss. Vi har alltid sagt att när bebis föds så kommer vi att veta könet med säkerhet och vi välkomnat bebis oavsett kön.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *