Mitt liv, min vardag

Besök av svärmor och svägerska

 

Idag kom svärmor och svägerskan över på lunch och för att besöka oss i vår nya lägenhet. Svägerskan är vegan och svärmor vegetarian och jag hade faktiskt ingen aning vad jag skulle laga till lunch fast jag googlade recept. Sen kom killen på iden att be hans mamma laga maten istället, en chilensk rätt med bara grönsaker, och hon tackade så klart ja till det.

Maten blev så himla god och jag skrev ner receptet för att laga det vid senare tillfälle. Tänker att det kan vara väldigt nyttigt och bra att laga till bebis när det är dags med smakportioner.

Svägerskan kom med en inflyttningspresent, såååå himla fina ugnsformar. Kommer slänga våra andra som var lite slitna på en gång.

Nu blir det att göra meny och min bulletjournal för nästa vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *