VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stressig morgon

Jag kunde inte skriva något här igår då sidan låg nere, så jag får helt enkelt skriva idag istället :)

Igårmorse vakande Vincent strax efter 6 och jag märkte på honom att han var trött, men ville inte somna om. För att inte väcka Lucas så tog jag därför ut Vincent till rummet bredvid och så fick han leka där. Vi hann dock inte leka länge fören han la sig ner på golvet och ville sova. Så tillbaka igen till sängen och den här gången somnade han om.

Lucas var den som vaknade sen och jag hade ingen aning om vad klockan var då eftersom mobilen hade dött. Jaja, Vincent vaknade också och så påtade vi på med att ta fram kläder och sådär innan vi gick ner och jag satte mobilen på laddning. Och vad ser jag när den startar? Jo klockan är 08:20! Hjälp, vi skulle ju vara på dagis klockan 9! Det åts frukost och togs på kläder i en raketfart och sedan var i någorlunda i tid.

De skulle äta för första gången där och när jag kom och hämtade dem visade de sig att de hade ätit två portioner och gått jättebra :)

När vi kom hem fick de lägga sig för vila och jag grejade på med hushållssysslor under tiden. Efter vilan så tog vi på oss kläderna och gick ut och precis då kommer sambon hem så vi stannade ute tills kläderna var genomblöta.

IMG_3365 IMG_3368 IMG_3374 IMG_3379 IMG_3380 IMG_3383 IMG_3385 IMG_3388 IMG_3390

De fick en dusch innan de fick hoppa ner i sängen och sova, en väldigt välbehövlig sådan 😉

Nu är jag ensam hemma igen och grabbarna är på förskolan. Det får bli en kopp kaffe men sedan ska jag sätta igång här hemma :)

 

Ha en fin dag!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna